Bygg en trädkoja

Ditt barn kommer att älska att ha en trädkoja hemma att leka i. Utöver inspirationen kommer ditt barn också att uppskatta den friska luften och att ha sitt alldeles egna krypin. Om du har turen att ha en passande trädgård och ett träd som är stabilt nog för denna typ av bygge, så är det bara att inhandla brädor, spik, hammare och sedan sätt igång.

Gör det till ett projekt och bygg kojan tillsammans med din son eller dotter. Du kan också välja att anlita en firma som kan bygga kojan på ett säkert och robust sätt, kanske med en adderad stege eller liten tillhörande terrass med fina takfönster.

Vad kan ditt barn använda kojan till?

Att ha en träkoja är inspirerande och mycket kreativt, vilket därför snabbt kan omvandla kojan till ett sjörövarskepp, ett slott eller som en avskild plats för lek med lego eller bilar. Ditt barn, kusiner och ditt barns kompisar kommer att älska att ha denna gömma för sig själva, så säkerställ att kojan skyddar och stabil så att ingen olycka händer.

Inred kojan med ditt barn

Se också till att det finns passande möbler och leksaker inne i kojan för en kreativ stund som aldrig tar slut. När det är dags att bestämma vad kojan ska innehålla så är detta också ett tillfälle att utföra detta tillsammans. Kanske några mindre stolar och bord, en liten trevlig lekhörna och kanske också en leksakslåda? Så letar du efter ett nytt projekt att göra tillsammans med ditt barn, börja bygga en koja i trädgården och har du inget passande träd kan du istället snickra ihop en lekstuga.