Hur du kan pynta dina fönster

Ett fönster kanske inte är så fint om det bara står där helt själv. Om du vill fixa till dina fönster och kanske skapa lite mer liv i närheten av fönstret kan du alltid pynta det med olika dekorationer. Det kommer att bli finare både innanför och utanför fönstret om du sätter dit en blomma eller om du sätter upp gardiner.

Blommor

Att ha blommor vid sitt fönster är väldigt vanligt, vilket inte är så konstigt med tanke på att blommor mår bra av att stå i fönster. Och det är ju en vinnande situation både för dig och blomman. Blommar får solljus och du får fina blommor i ditt fönster. Om du inte har en fönsterkarm där du kan ställa blommor i en kruka kan du alltid hänga upp blommor i fönstret.

Gardiner

Gardiner kan också göra mycket för ett fönster. Med gardiner kan du inte bara dra igen och få rummet mörkare – utan du kan också mixa och matcha dina gardiner som du vill och göra det som en del av din inredning. Att sätta upp ett par gardiner kommer ge lite färg till dina fönster. Dessutom finns det lite finare gardiner som du kan hänga upp för mer dekoration.

Foton

Att ställa några foton som betyder mycket för dig eller någon annan familjemedlem i huset på fönsterkarmen är ett väldigt enkelt men otroligt fint sätt att pynta dina fönster. Om det inte finns en fönsterkarm kan du hänga upp fotot bredvid fönstret eller liknande.