Så skapar du ett personligt hem

Det spelar ingen roll hur fint och/eller modernt ditt hem är – trivs du inte så kommer du inte må bra i det hemmet. För att trivas i ett hem finns det olika saker du kan göra, det helt beroende på vad du tycker om. Vad som passar dig är i sin tur något som bara du vet. Oavsett så kommer de saker du gör för att du ska trivas bidra till att ditt hem blir mer hemtrevligt och att du kan känna dig mer lugn och tillfreds.

Din egna stil

Tycker du inte om en viss färgskala på möbler, textilier eller annan inredning? Då är det dags att byta! Ta in de färger och mönster du vill att ditt hem ska prydas med – det är ju ändå du som bor där.

Om du vill kan du till och med skapa egna designer på kuddar och liknande genom att trycka egna tryck. Du kan ju göra kläder med eget tryck, så varför skulle du inte kunna göra det med andra textiler? Då får du helt klart den typen av inredning som du tycker om.

Visa vem som bor i hemmet

För att få ett mer personligt hem och för att du ska trivas bättre i det kan du ställa ut olika bilder, detaljer, prydnader osv för att sätta din egen touch på det. Visa vem personen eller personerna som bor i hemmet är.

Sätt upp bilder som är viktiga för dig och som du tycker om så kommer det genast att kännas mycket mer hemtrevligt. Tänk att en person som inte känner dig ska få ett intryck av vem du är som person genom att gå in i ditt hem och titta sig omkring.