Skapa ett bättre ljus i hemmet

Att piffa upp eller ge ditt hem ett nytt helhetsintryck behöver inte kosta skjortan. Med några enkla medel kan du få mer ljus in i hemmet, för att du ska kunna göra dig iordning med ett bättre vardagsljus och där du sedan kan applicera dina produkter och ekologisk mascara på ett bättre sätt. 

Ett bättre ljus i hemmet kan förvandla ett rum och ge intrycket av att det är större än tidigare. Detta kan du göra med några små eller större medel, som till exempel investera i ett par större fönster som släpper in mer solljus och genom att komplettera detta med strategiskt placerad belysning i hemmet. 

Fönster

Vilka fönster som ditt hem har och hur de är placerade bidrar mycket till hur mycket ljus som släpps in och hur rummet upplevs. Mindre fönster kan ge sken av att rummet ser mycket mindre ut och gör heller inte rummet lika trevligt att vistas i. Ett par större fönster ger rummet ett bättre helhetsintryck och kommer att göra dig gladare. 

Kombinera dina större fönster med luftigare gardiner, som släpper igenom mycket solljus. Detta kommer också bidra till att rummet ser mer ombonat och hemtrevligt ut. 

Belysning 

Utöver rummets fönster spelar även belysningen in. Detta kan påverka rummet och genom att placera belysningen smart kan det komplettera rummet perfekt och göra det väldigt inbjudande. 

Tillsammans med inredningen kan belysningen skapa ett trevligt helhetsintryck och framförallt under årets mörkare årstider, har belysningen i hemmet även en stor effekt på hur du mår.