Skydda personalen med rätt andningsskydd

Säkerhet på arbetsplatsen har aldrig varit viktigare, oavsett vilken bransch man arbetar inom. Det är extremt viktigt för oss att ta utmärkt hand om våra anställda och se till att de har optimal hälsa på arbetsplatsen. Vi köper våra munskydd på Apotea. Närmare bestämt FFP3 andningsskydd med skydd i fyra olika lager och högst möjliga filtreringskapacitet. Andningsskydd i skyddsklass FFP3 får inte ha ett läckage på över 5% och testas för att säkerställa att 99% av alla partiklar på upp till 0,6 μm filtreras. Det betyder att andningsskydden skyddar mot skadliga och giftiga partiklar inom många olika kategorier.

Vi använder alltid andningsskydd när det behövs beroende på vad vi jobbar med då det är viktigt att man undviker att andas in vissa typer av damm och liknande, men i dagsläget handlar det så klart också om att skydda våra medarbetare och våra kunder från virus. Denna mask kan användas i upp till åtta timmar så de räcker för en arbetsdag. Om ni behöver andningsskydd till ert företag kan vi rekommendera Apoteas webbutik eftersom de erbjuder bra priser, snabba leveranser och ibland kan man även få fri frakt. Vi brukar köpa upp ett lager och sedan slipper vi tänka på det! När man köper större mängder får man så klart ett lägre pris per mask också, så det lönar sig även ekonomiskt. 

Apotea har ett utbud av munskydd och andningsskydd i olika prisklasser och säkerhetsnivåer, men de är alla CE-märkta. De finns också i olika färger: svart, vitt och blått. Sedan kan man komplettera med visir.